2015 Vitra Seramik ve Karo Modelleri

Evinde yenilik yapmak isteyenlerin genel tercihi ev dekorasyonunda farklılık yaratmaktır. Yaşam alanlarında farklılık yaratmanın birçok yolu vardır.

mutfak fayans modelleri

mutfak fayans modelleri

Bunun en bilinen yolu banyo ve mutfak alanlarında kullanılan seramik ve karo malzemelerinde yenilik oluşturmaktır. Gelişen teknoloji ile birlikte her sektörde olduğu gibi karo ve seramik sektöründe de farklı ürünler piyasaya sunulmakta.

banyo fayans modelleri

banyo fayans modelleri

Dekorasyonda Vitra Hamlesi

Karo ve seramik sektöründe en çok tercih edilen marka vitra markasıdır. Her yıl farklı modellerle insanların yaşam alanlarını süsleyen vitra seramik ve karo modelleri canlı renk seçenekleri ile evlerinizi şık ve estetik hale getiriyor. Tüketicilerin yaşam alanlarında yapacağı yenilikte vitra markasını tercih etme nedeni kaliteli, sağlam ve güvenilir olmasıdır.

renkli fayans modelleri

renkli fayans modelleri

Yeni çıkan karo ve seramik modelleri göz alıcı parlaklıkta olup kolay temizlenebilir özelliktedir.
Vitra seramik ve karo modelleri içerisinde yer alan J markası kullandıkça değerlenen bir model olup satış rekorları kıran modeller arasında ilk sırada yer alır. Birçok renk seçeneğinin yer aldığı vitra markasında her bütçeye uygun seramik modelleri evlerinizi süslemeye devam edecek. Vitra markasının 2014 model ürünlerini seçkin mağazalardan ve internet adreslerinden görebilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir