2015 Sonbahar Sezonu Trend Renkleri

Renkli ve hareketli geçen bir yılın ardından, 2015-2016 sezonunda moda sahneleri artık daha natürel tarz ve renklerdeki kreasyonları yansıtacak gibi görünüyor. Özellikle doğa konsepti model ve renklerinin ağırlıklı olarak kullanılacağı bu yılda moda severler, sade ama desenlerle ışıklandırılmış şık bir yıl geçireceğe benziyor.

moda

moda

2015 Trendlerinde Doğadan İlham Alınacak

2015 sonbahar sezonunda, siyah ve beyaz her zamanki gibi yerini kaybetmeyecek ve geçen sene kullanılan canlı renkler, yerini daha olgun tonlara bırakacak. Doğadan ilham alınan 2015 yılında en çok kullanılan tonlar ise; toprak, gri ve sonbahar mevsiminin simgesi olan kırmızı ve sarı tonları.

sonbahar

sonbahar

Sonbaharın en çarpıcı renkleri olan toprak, sarı ve kırmızı tonları bu yıl birçok kreasyonda kullanılacak ve moda severler, doğayla bir bütün içerisinde aktarılan kreasyonlarla karşılaşacaklar. Bunun dışında turuncu, kiremit, camel, haki, pudra, bordo ve lacivert de bu senenin en gözde renkleri arasında yer alacak.

sonbahar modası

sonbahar modası

Camel, haki ve bordo renkleri özellikle yıllardır modasını kaybetmeyen military tarzına tekrar can verecek, pudra tonları ise tarzında daha yumuşak bir tavır sergilemek isteyenlerin en sık kullanacağı renklerden biri olacak. Bu yılın ana rengi olan sarı ise, tüm tonlarıyla birlikte her kombinin parlayan yıldızı haline gelecek.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir