2015 İlkbahar Yaz Erkek Modası

Moda dünyasının ünlü tasarımcıları bayanların giyimleri kadar artık erkeklerin giyimleri ve modasıyla da ilgileniyorlar. Erkeklerin şıklıklarını tamamlayabilmeleri için bu yıl kataloglarda birbirinden farklı kıyafetler ve aksesuarlar yer alıyor.

2015 yılının yaz aylarında erkek modası denildiği zaman en fazla ön plana çıkan parçalar dar kesimli kot pantolonlar oluyor. Geçen yıl da moda olan dar kesimli kot pantolonlar bu yılda erkeklerin giyebilecekleri en ideal kıyafetler arasında yer alıyor.

Bermuda Şort Modelleri

Yaz aylarının sıcak havalarında daha ferah bir gün geçirmek isteyenler ise bermuda şortları tercih edebilirler. Bermuda şortlar dışında dizin hemen üzerindeki bölgede biten kısa şortlar da bu yıl erkekler arasında oldukça popüler.

bermuda şort modeli

bermuda şort modeli

Bermuda şortları ve dar kesimli kot pantolonları kombinleyebileceğiniz en ideal parçalar arasında ise beyaz ve hafif bol kesimli gömlekler yer alıyor. Sıcak havalarda şıklığı ve ferahlığı tek bir çizgide elde edebileceğiniz bol kesimli beyaz gömlekler, şort ve pantolonlar ile kombinleyebileceğiniz en ideal parçalar arasında yer alıyor. Erkek modasının trendlerini takip etmek için SNT Life adresini ziyaret edebilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir