2014 Vitra Seramik ve Karo Modelleri

Seramik ve karo uygulamaları evlerde iş yerlerinde, dekorasyonda kullanılan en önemli ve en sık tercih edilen malzemelerdir. Hem seramik hem de karo uygulaması, görselliğin yanı sıra hijyeni sağlamak adına da önem taşır.

Seramik ve karo uygulanan ev ya da iş yerlerindeki odalar, kullanım alanları, hem güzel bir görüntüye kavuşacak hem de uzun yıllar kaliteli görünümü ilk günkü gibi sağlayacaktır. Karo ve seramik uygulamaları banyo, tuvalet gibi ıslak zeminler ile balkon, teras gibi dış mekanlarda, her türlü odada kolaylıkla kullanılabilmektedir. Desenleri ile uygulandığı alana özel bir dekorasyon katan karo ve seramikler, duvar ve zemin uygulamalarının yanı sıra sehpa gibi eşyaların yüzeylerine de uygulanarak, evinizde iş yerinizde çok özel aksesuarlar yaratır.

Karo Modelleri

Karo Modelleri

Özel Desen ve Kalitenin Markası

Seramik ve Karo sektöründe ülkemizin önemli markaları arasında yer alan Vitra ürünleri, herhangi bir darbe görmediği sürece ömür boyu kullanım imkanı sunar. Birbirinden şık desenleriyle Vitra seramik ve karo modelleri, her türlü alanda kullanılır ve kullanıldığı yere özel bir dekorasyon uygulaması yapılmasını sağlar. Vitra seramik ve karo ürünleri tüm iç mekan ve dış mekanlarda kolaylıkla ve güvenle uygulanabilir.

 

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir