2015 Modası Yaz Desenleri

Yaz aylarının hızlı adımlarla yaklaştığı ve baharın sıcaklığını yaşadığımız bu aylarda 2015 yaz modası da yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Hem ruhumunuz hem de giydiklerimizin enerjisi yaz aylarında daha bir yükseliyor. Bu yıl ise enerjinizin tavan yapacağınızı söyleyebiliriz. 2015 yaz modası desenleri ile kendinizi çok daha fresh ve çok daha renkli hissedeceksiniz.

yeni sezon elbise modelleri

yeni sezon elbise modelleri

Pötikare ve Çiçek Desenleri                            

Bu yılın yaz aylarında, kıyafetlerde en çok kullanılan desenler arasında pötikare ve çiçek desenleri yer alıyor. Minik kareli ve gömlek tarzı elbiseler bu yazın vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Yine kareli gömlekler, şort ve etekler de vitrinlerde sıkça görebileceğiniz parçalar arasında geliyor.

desenli elbise modelleri

desenli elbise modelleri

Bu yılın diğer bir moda deseni de kocaman çiçeklerle bezenmiş bluzlar, gömlekler ve pantolonlar olarak karşımıza çıkıyor. Yaz aylarının en moda renkleri ile boyanmış bu çiçek desenleri ile giyeceğiniz elbise modelleri, etekler ve bluzlar sizin hem şık hem de modern bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. Bahar dalı çiçekleri de bu yılın en trend desenleri arasında yer alıyor.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir