2017 Yılının Trend Elbise Renkleri

Her üründe olduğu gibi giyim konusunda da trend ürünler ve trend renkler vardır. 2017 yılında da giysiler için trend renkler birçok elbise türünde göze çarptığı gibi giysi firmalar da bu renklerle vitrinlerini süsler. 2017 yılının trend renkleri başında yeşil gelir. Sonbaharda etkin olarak tercih edilen yeşili bu yılında bahar mevsiminde tercih edilen renkleri arasında olacak. İlkbahar mevsiminde elbiselerde göze çarpacak renklerden birisi de huzuru ve gökyüzünü anımsatan mavi olacaktır.

elbise

elbise

Mavinin niagara olarak tabir edilen renk tonu özellikle jean ve kazaklarda görülebilir. Hatta yaz ayalarında kadın ve erkek tişörtlerinde dikkat çekecektir. 2017 yılında özellikle kadın modasında dikkat çekecek renklerde birisi de fındık rengi olacaktır. Kazak ve gömleklerde görmenin mümkün olacağı fındık sade olarak vitrinlerde yer alacak.

Kadın Modasının Olmazsa Olmaz Rengi Pembe

Kadın modasının olmazsa olmaz renkleri arasında olan pembe yine 2017 modasının vazgeçilmez rengi olacaktır. Pembe kişinin neşeli ve pozitif olduğunu gözler önüne seren bir renk tercihidir. Çuha çiçeği sarısı olarak ifade edilen ve biraz hardal rengini anımsatan renk türü de kadınların vitrinlerde karşılaşacağı renklerden birisi olacaktır.

trend elbiseler

trend elbiseler

Dikkat çekici görüntüye sahip olmanızı sağlayan çuha çiçeği sarısı bir o kadar farklı yapıya sahip renktir. Soluk Pembe renkte 2017 yılının moda renklerinden olup, bahar ve yaz aylarında özellikle tişört ve eteklerde tercih edilen renk olacaktır. Alev tabir edilen kırmızı yine her yıl olduğu gibi bu yılın da rengi olacaktır.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir