2017 Yazının Favori Gözlüğü Belli Oldu!

Yaz yavaş yavaş yaklaşıyorken güneş gözlüğü alarmı da çalmaya başladı. Hala yeni bir gözlük almadıysanız, bu yaz trend olacağını garantileyen köşeli gözlükleri mutlaka dememelisiniz. Altıgen şekilde tasarlanmış olan bu gözlükler şimdilerde çok moda! Kullanıcı sayısı giderek artacağa benziyorken, gözlük almak isteyenler için şahane bir öneri. Üstelik renkli cam kullanmayı sevenler için de iyi bir haberimiz var. Bu gözlüklerin pembe ve camlı seçeneklerini bulmak da mümkün!

gözlük

gözlük

Yüz Şekline Uygun Gözlük Seçimi

Gözlük almak isteyen birçok kişinin aklındaki soru şüphesiz ki şudur: Yüzüme yakışan gözlüğü nasıl anlayacağım? Aslında bu deneme yanılma yoluyla anlaşılabilecek bir durum. Yani maalesef ki o optik koltuğuna gidip oturmak ve küçük aynanın karşısında tek tek denemek zorundayız. Başka bir yolu olduğunu henüz düşünmüyoruz. Bu bağlamda online alışverişlerde gözlük almak da sakıncalı gözüküyor. İade etme garantisi sunuyor olsalar da bununla uğraşmanızı istemeyiz.

güneş gözlüğü

güneş gözlüğü

Gözlük seçiminde en şanslı olanlar oval yüz hatlarına sahip, elmacık kemikleri belirgin olan kişilerdir. Bunlara hemen hemen bütün gözlük modelleri yakışır. Ancak köşeli bir yüze sahipseniz, oval camlara sahip gözlük modellerini kullanmak daha uygun olur. Tabi burun detayını da hesaba katmak gerek. Biraz iri bir burnunuz varsa, gözlük seçiminde burnu nasıl gösterdiğine de dikkat etmek gerekiyor. Daha büyük ve belirgin hale getirecek olan gözlükler, trend seçenekler olsa da kullanmaktan vazgeçilmelidir.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir