2017 Kışının Sokak Tarzı

Kışın en çetin ayları içinde iken siz değerli okuyucularımıza bu sene sokak stillerinin neler ve nasıl kombinler olduğu ile ilgili bazı bilgiler vermek istedik.  Bu kış mevsiminde çok farklı parçalar oldukça trend olacak. Siz de sokak stillerine dair bazı bilgiler edinmek istiyorsanız bu yazımızı mutlaka okuyun.

kış

kış

 Bu Kış Sokakta Neler Göreceğiz?

En trend sokak dillerinden bir tanesi yüksek bel kot üzerine giyilen kısa boğazlı trikolar ve bu kombinin üzerine çekilen diz üzerinde kabanlar. Eğer böyle bir tarz da giyinmek isterseniz üzerine bir de geniş kenarlı bir şapka kullanabilirsiniz. Bu kış yine siyah renginden çok fazla vazgeçilmeyecek. Baştan aşağı siyah kombinler oldukça sık kullanılacak.  Ayrıca yine saçaklı çizmeler sıklıkla tercih edilecek.

sokak modası

sokak modası

Sokakta sık sık karşılaşacağınız bir diğer parçalar ise uzun boğazlı balıkçı dediğimiz kazaklar olacak. Bu kazakları siz de kimi zaman midi eteklerle kimi zaman kot ile kombinleyebilirsiniz. Ayrıca yine sıklıkla karşılaşacağımız salaş kazaklar da 2017’nin en trend bir diğer parçası olacak.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir