2017 Bikini Trendinde İlk 5

“Yaz tatili planlarınız hazırsa şimdi sezonun bikini trendlerine göz atma zamanı.”

2017 yaz bikini mayo trendleri, asimetrik kesim ve sıcak renklerden fantezi tasarımlara ve fütüristtik stil çözümlerine kadar stil beklentilerini ve taleplerini karşılamak için zengin stiller, şekiller ve renk tonları çeşitliliği getiriyor. Kendi vücut şeklinize bağlı olarak plajda etkileyici görünüşünüzü güvence altına alan ve her zaman modanın önünde kalıp geniş bir yelpazede şimdiden seçebileceğiniz, birinci sınıf bikini seçenekleri var!

bikini

bikini

1- Püsküllü Bikiniler

Süslü giysileri seviyorsanız bu trend tam size göre; sadece yüzmek için değil, aynı zamanda da yürümekten hoşlanacağınız şık alternatifler sunuluyor. İp bağcıklı altlar, gipürlü desenler, boyundan bağlılar ve mutlaka sağdan, soldan, yandan sarkan püsküller, gece gündüz bir plaj partisi için harika görünüyor.

2- Transparan Güzellik

2017 bikini trendinde, şeffaf ve opak zemin üzerinde keskin kesiklerin bulunduğu tasarımlar harikalar yaratıyor. Çarpıcı renkler ve grafik şekilleri gerçekten daha seksi bir dönüşle enine ve sanatsal delik içleri, düşük kesimlerle birlikte dikkat çeken faktörler. Siyahın ve bronz ten kombinasyonlarının cazip bir sonuca ulaşabileceğini kolaylıkla ispatladığından, siyah ve şeffaf bel çevresinde mükemmel bir görüntü oluşturuyor.

3 -Baskı Bolluğu

Sade renkler ve hatta karşıt renk blokları her yerde görülürken, bol miktardaki baskılar atlanmasın. Havuza ya da plaja doğru ilerlerken, hepsi de tadını çıkarabildiğimiz renk ve şekillerde birçok şerit çizgili, küresel etnik, eşarp baskısı, ombre ya da geometri görüyoruz.

bikini modelleri

bikini modelleri

4 – Yüksek Belli Bikini Modelleri

Yüksek bel ve straplezler veya bağcıklar kesinlikle mantıklı ve birkaç sezon boyunca trend, yani bu yaz Yüksek Belli Bikini Modelleri yine trend, ancak transparan ve neon renkli desenli kumaş kombinasyonlarının favori olacağını belirtelim.

5 – Tek Omuz Bikiniler

Tek omuzlu tek parça tasarımları Miss World dünyasında bir gösteri hissettirmekle birlikte, muhteşem tek omuzlu bikini modelleri egzantrik görünüyor. Güneşlenmek için çok iyi olmasa da yüzmek ve gezinmek için farklı bir stil denemek isteyebilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir