2016 Yaz Aksesuar Trendleri

2016 yaz sezonu modasında birbirinden şık, elegan, zevkli aksesuar trendleri göz dolduruyor. Bayanlar için vazgeçilmez aksesuarlar olan kolyeler, bileklikler, kemerler, zincirler ve tüylü detaylar 2016 yaz aksesuar trendleri arasında iddialı bir şekilde yer alıyor.

Kolyeler

kolye modelleri 2016

kolye modelleri 2016

2016 yazının trend aksesuarları arasında farklı tasarımlardaki başlıklar ve sallantılı kolyeler göz alıyor. Metal materyallerin ağırlıklı olarak kullanıldığı ve küçük olmayan dairesel disk formunda veya tabak şeklinde kolyeler aksesuar trendleri arasında. Çeşitli renk ve materyallerin kombinlendiği tüp kolyeler de bu sezonun gözdelerinden. Çeşitli formlarda ve şekillerde olan zincirler, 2016 yaz sezonunun göze çarpan trend aksesuarları arasında bulunuyor.

Bileklikler

bileklik modelleri 2016

bileklik modelleri 2016

Tasarımlarında çeşitli şekillerin kullanıldığı metal bilekler şık olduğu kadar kararlı ve sağlam bir görüntü oluşturuyor. Bu sezonun popüler olan başka bir bileklik modeli ise sade bir renk üzerine işlenen naturel taş tasarımlı bileklikler.

Tüyler

tüylü çantalar

tüylü çantalar

Yumuşak, şık ve sempatik etkileri ile çantalarda, şapkalarda ve hatta saat ve bilekliklerde de kullanılan çeşitli renklerdeki tüyler 2016’nın popüler aksesuarlardan biri.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir