2016 Midi Boy Etek Modası

Geçmişten beri mini etek, kalem etek veya payet model etekler her zaman moda dünyasında yer etmiştir. Bunun farkına varan moda tasarımcıları etek için bambaşka bir modeli ortaya koydular. Midi boy olarak da bilinen uzun ve kabarık etek modelleri hem şık hem de hoş kombinler elde etmenize yardım ediyor. Gerek kış aylarında gerekse yazın tercih edebileceğiniz bu etek modelleriyle daha feminen görünebilirsiniz.

midi boy etek

midi boy etek

Son zamanlarda en sık tercih edilen etek modellerinden birisi de midi etekler… Daha çok tişörtlerle ve gömleklerle kombinlenen bu midi etek kombinlerinde hem spor hem de klasik uyum yakalayabilirsiniz.

Daha çok bahar ve yaz aylarında kullanılsa da kış aylarında soğuğa karşı içinizi ısıtacak farklı midi eteklerle de kombin elde edebilirsiniz. Modayı yakından takip eden bayanlar şimdiden dolaplarında bu eteklere yer vermeye başladı.

2016 Midi Etek Kombinleri

midi boy etek modası

midi boy etek modası

Kombin konusunda size zorluk yaşatmayan bu midi etek modeli ile tarzınıza uygun farklı kombinler oluşturabilirsiniz. Örneğin: Spor ağırlıkta giyiniyorsanız midi eteğinizi spor bir askılıyla, düz bir tişörtle veya gömlekle kombinleyerek giyebilirsiniz. Altına ya spor bir babet yada spor ayakkabı giymeniz kombininizi daha kusursuz hale dönüştürecektir.

Ayrıca şık ve iddialı midi eteğinizi uyumlu bir gömlekle kombinleyerek de klasik bir tarz oluşturabilirsiniz. Çok yönlü eşitlik sağlayan bu model etekle her zamankinden daha hoş bir görüntü elde edebilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir