2016 Elbise Trendleri

Yaz aylarını büyük bir sabırsızlıkla bekleyen bayanlar için artık 2016 ilkbahar-yaz elbise modelleri sizleri bekliyor. Birbirinden şık ve farklı tarzlara sahip elbise modelleri ile 2016 yılı elbise modelleri bayanları bu yaz da etkisine alacak gibi duruyor.

Bohem Tarza Sahip Elbiseler

bohem elbiseler

bohem elbiseler

2016 trendlerinde büyük bir etki yapmayı başaran bohem tarzı, elbise modellerini de etkilemiş gözüküyor. Envelop tarzı kesimler, etnik desenler, salaş ve canlı görüntüsü ile bu yılda harika modeller ile bohem tarzı elbiseler geliyor.

Kot Elbise Modelleri

kot elbiseler

kot elbiseler

Kot kumaşının verdiği kolaylık ve rahatlık sayesinde mini, midi ve ya maksi boylarda alacağınız kot elbiseler ile hiç zorlanmadan spor ve şık kombinler yapabilirsiniz.

Şifon Elbise Modelleri

şifon elbiseler 2016

şifon elbiseler 2016

Günümüz trendlerinin vazgeçilmezlerinde sportif olmak ve şıklıktan geri kalmak istemeyenler için alternatiflerden biride uçuşan şifon elbiselerdir. Birbirinden canlı renkleri ve modelleriyle ister klasik bir ayakkabı ile isterseniz de spor ayakkabı ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

2016 elbise modelleri arasında halter yakalı elbiseler, beyaz dantelli elbiseler, tunik elbiseler, tek omuz modeller, gömlek elbiseler ve uzun elbiseler sayılabilir.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir