2015 Oje Ombre Modası

Son yıllarda saçlara yansıyan ombre modası oldukça ilgi gördü. Doğallıktan yana seçim yapanların olmazsa olmazlarından olan ombre saçlardan sonra şimdi de tırnaklarda ilgi gören detay ile birçok kıyafete uygun doğal renkler elde edilebiliyor.Örneğin: Kahve tonlarında kıyafetler giydiyseniz ağır ve uyumlu olması adına kahve ve siyah rengi karıştırarak ombre yapabilirsiniz. Peki hem kusursuz hem de güzel ombreli oje yapabilmek için nelere dikkat etmek gerekiyor?

oje

oje

Ombre Renk Geçişleri Nasıl Elde Edilir?

2015’in özellikle yaz sezonuna damga gibi vuran ombre tırnak modası kadınlar tarafından oldukça popüler hale geldi. Ombreli oje yapabilmek için öncelikle renklerinizi belli etmeniz gerekiyor. Tabi daha kusursuz ve güzel tırnaklar oluşturmak için ojenin kalitesi de oldukça önem taşır.

ombre oje

ombre oje

Örneğin: Pembe ve mavinin tonlarını kullanarak daha hareketli ve yaza uygun bir geçiş elde etmek istiyorsanız öncelikle süreceğiniz renkleri yan yana çekerek ortada bir karışım elde etmelisiniz. Daha sonra bu ortadaki renk geçişini sünger yardımıyla tırnaklarınıza sürdüğünüzde mükemmel bir renk tonu elde edeceksiniz. En son olarak da kenarlarındaki fazlalıkları aseton yardımıyla temizleyebilirsiniz. Bir de üzerine şeffaf oje sürüldüğünde daha canlı ve kusursuz bir görüntü oluşturulabilir.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir