2015 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

2015 yazının yaklaştığı şu günlerde moda tasarımcıları yeni kreasyonları ile göz dolduruyor. İlkbahar ve yaz aylarında kadınların neler giyeceği, neler takacağı, hangi renklerin daha çok tercih edileceği düzenlenen defilelerle gün yüzüne çıkmaya başladı. Modayı yakından takip eden kadınlar moda dergilerini ve ünlü markaların yeni kreasyonlarını şimdiden ezberledi bile.

yaz trendleri

yaz trendleri

2015 ilkbahar – yaz modasının yeni trendleri biraz 70’li yıllara olan özlemi giderecek gibi görünüyor. İlkbahar – yaz modasında Retro akımların etkisinde hazırlanan tasarımlar yine çok konuşulacak.

2015 İlkbahar – Yaz Modası

Bu yıl ilkbahar ve yaz aylarını süet takımlar süsleyecek. Süet bu yılın ilkbahar – yaz modasının trend kumaşı olacak.

İlkbahar ve yaz aylarında 70’li yıllara ait çizgilere sık sık rastlayacağız. İspanyol paça pantolonlar, yamalı jeanler çok moda. Renklerde ise gökkuşağı renkleri tercih ediliyor.

moda

moda

Haki bu yazın trend rengi olacak gibi görünüyor. Tasarımcılar askeri üniformalardan esinlenerek eşsiz tasarımlar yaratmaya devam ediyor. Bu tasarımlarda hakinin tüm tonları kullanılıyor.

Çantalar ve eteklerde püskül çok fazla kullanılıyor. Hakiden sonra püskül de bu yazın trendleri arasında yer almayı başarıyor. Kareli kumaşları da bu yaz çok sık göreceğiz. Gömlek, etek, bluz ve pantolonlarda kareli desenler sıkça kullanılacak.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir