2015 Banyo Modelleri

Yeni sezon dekorasyon modelleriyle banyo mekanlarınızda daha ferah ve güvende hissedecek seçeneklere sahipsiniz. Rahat ve işlevsel olması banyo modelleri için her zaman aranılan özellikler arasındadır. Lavabo, küvet ve klozetin birbiriyle uyumlu olması bütünlük açısından önemlidir.

banyo modelleri

banyo modelleri

2015 yılında daha çok modern tasarımlar yer alıyor. Her büyüklükte banyoya uygun şekilde ferah tasarımlara ulaşabilirsiniz. En ufak banyolarınızı bile geniş ve ferah gösterebileceğiniz mobilyalar arasında mavi, yeşil, beyaz gibi renkli banyo mobilyaları ve aksesuarları yer alıyor.

Otomatik Açılabilen Musluklar

Fayans modelleri arasında ise artık alışılmışın dışında değişik desenlere rastlıyorsunuz. Üzerinde çeşitli figürlerin ve işlemelerin yer aldığı desenleri artık banyo dekorasyonu içinde daha fazla göreceğiz gibi gözüküyor.

banyo dekorasyonu

banyo dekorasyonu

Duşa kabinler artık daha geniş ve sizi daraltmayacak şekilde üretiliyor. Lavabo ve musluklar ise açılabilir ve kapanabilir özelliğin eskiyen bir yapıya sahip olması sebebiyle artık otomatik olarak açılabilir ve kapanabilir şekilde tercih ediliyor.

otomatik musluk

otomatik musluk

Banyolarınız tüm günün negatif enerjisini atmak için kullandığınız yaşam alanlarıdır. Yeni yılda günün tüm yorgunluğunu tam olarak atabilmek için sizler de yeni banyo dekorasyonları imkanlarından yararlanarak daha konforlu bir hayat yaşayabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir