2015 Banyo Lavabo Modelleri

2015 yılının yaklaşması ile birlikte, öngörülen bazı tasarımlarda kendisini belli etmeye başladı. Ev dekorasyonunda önemli bir yere sahip olan banyoların, göze gelen en büyük tasarımı olan lavabolar, bu senenin modern anlayışından etkilenerek, yeni bir kimliğe büründü. Farklı ve değişik bir tasarım ile ortaya çıkan lavaboları, çok beğeneceksiniz.

Banyo Lavaboları

Banyo Lavaboları

Çanak Lavabolar Yine Ön Planda

Öncelikle, Hilton lavabo diye tabir edilen ürün, bu senenin modasını yine yansıtacaktır. Genel itibari ile banyoların tamamında kullanılan bu ürün, her zaman ki gibi tüm dikkatleri üzerine çeken bir lavabo çeşididir. Bunun yanı sıra, çanak lavabolarda bu senenin ürünleri arasında yer alıyor. Bu ürünlerin ortak özelliği set üstü bir tarza sahip olmalarıdır.

Kahverengi Çizgili Lavabo Modelleri

Kahverengi Çizgili Lavabo Modelleri

2015 yılının banyo lavaboları, genel itibari ile çanak olarak öne çıkıyor. Çanak lavabolar ile ilgili olarak geliştirilen birkaç ürün modeli de, yine tasarımlarda öne çıkan modellerden bazılarıdır.  Normalin dışında, farklı bir görünüme sahip olan çanak lavabolar, estetik anlayışının son bir ürünüdür. Bu ürün ile birlikte, banyolarınızın da çehresi değişecektir.

 

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir