2015 Bahar ve Yaz Saç Trendleri

Kış mevsiminin saçlara verdiği soğuk ve kasvetli koyu renklerden sonra bu yıl bahar ve yaz aylarında iç açıcı ve rengârenk saçları sokaklarda bol bol görmek mümkün olacak. Özellikle ışıltılı kahveler, sarılar ve şarap rengi gibi canlı renklerin ön plana çıktığı 2015 yılı saç trendleri, kadınlara rengârenk bir dönem sunuyor.

dalgalı saç trendleri

dalgalı saç trendleri

2015 Yılında Saç Renkleri Işıltıya Kavuşuyor

Bahar ve yaz aylarına damgasını vuracak doğal görünümdeki sarı renk uygulanırken saç diplerine daha koyu tonlar, uçlara doğru ise açık ve koyu sarı tonlarıyla ışıltı verilecek.

saç trendleri

saç trendleri

Özellikle beyaz tenli kadınlara oldukça yakışan kızıl rengin tonları olan turuncu, artık tek bir tonda kullanılmayıp şarap rengiyle geçişli bir şekilde uygulanarak daha doğal bir görünüm kazanacak.

Işıltılı tonlar bu yıl kendini kahve saç renklerinde de gösterecek.  Işıltılı tonlar elmacık kemiklerinin olduğu hizadan başlayarak uçlara kadar uygulanacak ve böylece kahverengi saçlar hem doğal hem de romantik bir görünüme kavuşacak. Platin rengindeki saçlar, bir süredir demodeleşip geri çekilse de 2015 yılı saç trendleri arasında tekrardan yerini bulacak.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir