2014 Bayan Ayakkabı Modelleri Detayları

Önemli bir ihtiyaç olmakla birlikte moda kavramının ayrılmaz bir parçası olarak özellikle bayan ayakkabı modelleri her sezon değişen akımlara uygun olarak renk ve stil bütünlüğünde tasarlanmakta. Hanımlar açısından önemli olan şıklıkla birlikte ayak rahatlığı da sağlayan özgün modeller ise bu yıl çok daha fazla kullanılmakta.

bayan ayakkabı

bayan ayakkabı

Hanımlar açısından değerlendirildiğinde ise gereksinimden öte bir tutku olan ayakkabı olgusu, kullanım değeri ile birlikte sahip olma duygusunun tatmin edilmesi anlamına geldiği bilinmekte.

Sezonda Öne Çıkan Bayan Ayakkabı Modelleri

Yılın tüm renkliliği ve canlılığı içinde tasarlanmış olan 2014 bayan ayakkabı modellerinde öne çıkan stiletto tarzı olmakla birlikte kalın ve düz topuklu bilekten bağlı ayakkabı modelleri de vitrinlerdeki yerlerini almış durumda.

bayan ayakkabısı

bayan ayakkabısı

Yine zımba ve taş detayı kullanılmış babetten gece ayakkabısına kadar tüm çeşitleri içinde farklı aksesuarlar ile bütünlenmiş ayakkabılar bu yılın tasarımları arasında. Sofistike stilli benimsemiş olan hanımların tercihi olacak dolgu topuklu modelleri de sıkça gördüğümüz bir sezon olacak gibi görünüyor.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir